BLOG DE POESIA I RELATS CURTS
- un espai de temps de joandemataro-


( MATARÓ) joan abellaneda i fernández © 2016

21 d’ag. 2012

L'ART EGIPCI, recomanat pel Toni

Una de les meves debilitats....perquè sempre m'ha meravellat




4 comentaris:

  1. Egipte és un do del Nil, si senyor, ho va dir Herodoto i estava en una de les inscripcions de Nefertari, pero et diré mes, l' Egipte que no surt a cap de les guies turístiques és encara mes fascinant, perquè es viure la veritable essència del país. Pels qui em viscut allà no ni ha res mes etern que veure sortir el sol a l' esplanada de Gizeh, realment es un sentiment que deixa sense paraules perquè el temps sembla haver-se parar-se entre aquelles pedres, i aquest dies durant i desprès del Ramadà es on pots coneixes la veritable imatge de les seves gens.

    Un plaer

    ResponElimina
  2. De lo mejor visitar Egipto, aunque el país tiene muchos inconvenientes.
    Un abrazo

    ResponElimina
  3. L'Egipte va ser una cultura que va arribar a límits insospitats, i que ens ha donat moltes descendències, com ara en les matamàtiques o en molts àmbits de la cultura. A mi també m'agrada l'Egipte dels faraons, i tot i que molta gent pensa que els egipcis actuals no són els d'aquella època, això no és cert, la gent és la mateixa però amb una cultura que va ser capdavantera al món, al món conegut.
    I dir-te com tu bé has dit que Egipte sense el Nil no seria Egipte, és un riu que ha donat un munt de vida, de cultura i de civilització i de misteri, doncs encara hi ha qui busca el naixement del Nil més enllà del seu territori.

    Salutacions

    Vicent

    ResponElimina
  4. Gràcies per aquesta lliçó de cultura egípcia...Va ser una civilització molt interessant. És curiós això que no construïen en terrenys fèrtils, sabien molt bé el que es feien...
    Petonets.

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES.

Entrades populars

Total de visualitzacions de pàgina:

SALUTACIÓ

Les aferradetes de " Sa lluna"

COM ESTÀ EL MÓN ARA...

WHAT'S THE WEATHER LIKE ?

QUI HI HA ARA MATEIX...

lomqe

lomqe
així no es fan les coses senyor Wertgonya !!

plantilla



....