BLOG DE POESIA I RELATS CURTS
- un espai de temps de joandemataro-


( MATARÓ) joan abellaneda i fernández © 2016

30 d’ag. 2012

Toca't tu, amor ... ( RELAT, PROSA POÈTICA )

Toca't tu amor...


Una suau brisa deixa el seu alè prop les cortines que es mouen  dibuixant ones en una dansa sensual, mentre la llum del vespre , un xic afeblida, entra a la cambra a través de les finestres aclucades.

Els seus cossos nus són a tocar,
res no amaguen;
sobre els llençols es desitgen
mentre inventen jocs.

És tan masculí- pensa ella mentre mira la seva nuesa i li acaricia el cap pentinant amb els dits els seus gruixuts cabells, lleugerament arrissats i negres com la nit.
Quan el va conèixer es va enamorar a primera vista de les seves faccions marcades, la seva mirada profunda i serena i els llavis amples que sovint dibuixen un somriure amable …  Ara, els seus ulls viatgen pel seu cos: el seu pit i el seu abdomen on es perfilen uns músculs  marcats, sense excedir-se, la seva cintura perfecta des d’on neixen uns glutis rodons i forts, com pocs homes tenen. Els seus peus grans i les seves cames fortes, com els seus braços que li donen tanta seguretat quan l’abracen  amb les seves mans grans i curtides. Tot ell ,es un regal.

- Toca’t tu amor, fes enlairar els estels - diu ella, mentre comença a dirigir les mans al seu propi sexe.
I ell, tot i que se sent una mica estrany perquè pensa que està traint la pròpia intimitat, endreça  el seu penis, traspassant límits, i lentament fa lliscar la pell del cap a l’arrel, vàries vegades, esperant que creixi. Els ulls tornen a mirar-se amb un somriure còmplice i es parlen:
- Més, no paris, amor, serà el nostre secrret- es diuen l’un a l’altra.  Els dits juguen amb els llavis esperant les primeres onades i un petit munt brilla  a l’albada…

Els llargs cabells rossos i suaus li cobreixen el bescoll i les espatlles brunes i rodones. És tan bonica- pensa, mentre li resegueix amb els dits els seus llavis rosats i molsuts i admira els seus grans ulls verds, d’on sempre surt una mirada brillant i  plena de vida.
Sempre li havia dit, des del primer dia s’havia enamorat dels seus pits, proporcionats al seu cos, tous i alhora enlairats, amb uns mugrons vermellosos i bonics que apunten al cel. I ara els mira, com també mira calmadament la seva panxa suau, on sovint es recolza cercant consol, les seves caderes amples, d’on neixen unes cames llargues i brillants, els seus peus perfectes. Mentre nota com li acaricia l’esquena amb les seves fines mans, pensa que tota ella és un tros de cel.

Els dos cossos nus són a tocar,
mentre s’exciten;
sobre els llençols, res no amaguen.

I augmenten els ritmes de les seves dances alhora, i s’escolten i s’esperen… Fan de tot plegat un joc deliciós que no volen acabar. De dalt a baix, de fora endins… i les mirades es tornen picardioses.
- M’agrada amor, segueix, seguim. I mentre una mà torna al seu sexe, amb l’altra es busca els mugrons i els ressegueix pessigant-los suaument mentre es mossega els llavis.
Les respiracions s’acceleren, la sang s’acumula, els sentits vibren… Els seus dits molls dibuixen el contorn del clítoris una vegada i una altra, viatgen per les escletxes i s’endinsen dins la cova mig inundada.
- No puc més amor… els ulls busquen complicitat i comprensió, i els dos assenteixen, s’acosta el moment. Les respiracions es tornen més fortes i a l’aire s’enllacen els gemecs.
Mentre el seu cos sencer es contorsiona, apreta les cuixes per sentir millor la mà atrapada que li cubreix el sexe. Dos dels seus dits són a dins, molt endins, i es belluguen lliscant entre parets molles.
Ell ho sap que els seu sexe, com un volcà ara, està a punt d’esclatar i aviat no podrà controlar-lo… De dalt a baix, de fora endins, endins… El ritme s’accelera i es torna frenètic. De dins a fora, a fora…de baix a dalt, a dalt… I de sobte tot s’esdevé: corren les aigües i baixen riuades, llamps, espurnes, xàfecs i esquitxos… I tot queda moll enmig del foc.

- Crida amor, no callis ara… Sí ! I entre respiracions entretallades escriuen orgasmes en pàgines blanques, mentre les mirades es troben de nou i es somriuen agraïdes.


Sobre els llençols, res no amaguen.
I els dos cossos nus, per fi es toquen…


Es fan un petó suau als llavis. Ella recolza el seu cap sobre el pit mentre li acaricia la panxa al voltant del melic viatjant fins el penis que descansa ,després de l’esforç, sobre un coixí de cabells. Ell, li acaricia els pits resseguint molt suaument el contorn dels mugrons relaxats ja, i baixa fins la seva panxa acabant just al límit del seu sexe, gairebé sense tocar-lo.

I  s’abracen esperant l’arribada del son, i satisfets, amb ulls tancats i en silenci s’estimen  més encara.

Dues ànimes nues són a tocar,
res no amaguen;
sobre els llençols es desitgen
i , mentre els cossos dormen, es somien.




Il.lustració : " Home i dona nus " de José Gutiérrez Solana

7 comentaris:

  1. És una bella forma de viure el plaer en parella. M'agrada tal com està narrat, l'erotisme va in crescendo fins a arribar a l'explosió de sensacions final. I que es toquin quan ja han arribat al clímax i de la manera que es toquen, ho broda, juntament amb els poemes que l'acompanyen. El que no sé és si un cop assolit aquest orgasme tan brutal puguin continuar somiant-se. Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Dos pasiones de un fuego de amor que se aman y se tocan nada mejor uno al lado del otro.
    Un abrazo

    ResponElimina
  3. Aquest text, m'ha recordat els sons musicals, eròtico-festius, que fa unes quantes nits m'arribaven d'una parelleta que viu al pis de sobre i que em van regalar amb tota una simfonia en plaer major!
    Bona nit.

    ResponElimina
  4. ai si! aquest relat eròtic, em recorda allò de “Si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit” .

    Vinga. Avant!
    Jaume

    ResponElimina
  5. Aquest conte té la placidesa i la sensualitat de l'acte final de la comunciació, l'acte de l'amor, on dos cossos es toquen i es penetren, i finalment l'un s'acobla a l'altre, el masculí al femení descansant amb ella i fent de les darreries de l'amor quelcom també que es pot viure, senzillament meravellós.

    Una abraçada

    Vicent

    ResponElimina
  6. Un relato sensual, intenso, lleno de pasion, me gusto.
    Un abrazo y lindo fin de semana.

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES.

Entrades populars

Total de visualitzacions de pàgina:

SALUTACIÓ

Les aferradetes de " Sa lluna"

COM ESTÀ EL MÓN ARA...

WHAT'S THE WEATHER LIKE ?

QUI HI HA ARA MATEIX...

lomqe

lomqe
així no es fan les coses senyor Wertgonya !!

plantilla



....