BLOG DE POESIA I RELATS CURTS
- un espai de temps de joandemataro-


( MATARÓ) joan abellaneda i fernández © 2016

13 de maig 2012

PREMI LIEBSTER: eLS MEUS 5 BLOCS EScollits...

El premi Liebster és una iniciativa que consisteix a premiar de forma simbòlica cinc blogs, reconeixent així el seu esforç i treball en aquest món. No puc més que donar les gràcies al bon amic Vicent Llémena i Jambet, autor del blog La reconciliació, que ha considerat el meu blog com a mereixedor del mateix premi , m’ha fet molta il·lusió  !!!



La dinàmica es força senzilla, i us passo les normes a seguir en cas que rebeu un d’aquests premis:

1. Copiar i enganxar el premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho va atorgar.
2. Nominar als teus 5 blocs preferits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un comentari en els seus blocs per fer-los saber que van rebre el guardó.
3. Esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blogs.

I només em queda la meva elecció, d’entre tots els que segueixo són molts els  que s’ho mereixen, però com només puc escollir cinc, em guiaré pels sentiments i premiaré a cinc blocs de persones que sempre m'han fet sentir que val la pena compartir:

1. Interessant, de Ventafocs. Per ser un bloc dinàmic i com diu el seu nom interessant i enriquidor, elaborat per una persona amb una gran sensibilitat, amable i propera.

2.  La ploma rovellada, el llapis i el pinzell, de Toni Arencón. Per ser un bloc elegant i ric de contingut, elaborat per un artista complet a part de ser un gran treballador i compromès amb la cultura i les persones.

3. Ales de paraules, de Papallona blava . Per ser un blog ple de llibertat i agradable, elaborat per una  persona que vola màgicament pel món virtual i apareix en qualsevol moment.

4. Més enllà..., de Marta. Per ser un blog que convida al lliure pensament i a la reivindicació, elaborat per una dona compromesa, propera i reflexiva.

5. Dietari de sensacions, de Violant d'Atarca. Per ser un bloc que convida a les reflexions, a sentir la natura i els sentiments de ben aprop , fet per una dona sincera,  culta i planera alhora.

I als amics i amigues blocaires que no he posat en aquesta selecció, que són molts, i que admiro també, rebeu la meva abraçada més cordial.
joan.
mataró 2012




6 comentaris:

  1. Ostres Joan, moltes gràcies. La veritat és que ni tan sols sé com reaccionar, m'he quedat sense paraules. Estic molt emocionada, moltes gràcies un altre cop!!

    ResponElimina
  2. Felicitats per a tu Joan i per a tos els escollits!!

    Una aferradeta i molt bona nit.

    ResponElimina
  3. Moltíssimes gràcies!
    Això no m'ho esperava gens ni mica!
    Em sento afalagada pel que dius de mi.
    Acabo de visitar els altres blocs que has triat i tenen molt bona pinta, per tant, és tot un honor poder figurar entre ells. Mercès!
    Tot i això, vull aclarir que jo no sóc partidària de concursos ni competicions, ja que el meu esquema mental s'acosta més al fet de compartir. Ja sé que semblaré molt perapunyetes o tiquismiquis, ja que aquest és un premi molt simpàtic i generós que reconeix la feina dels companys blocaires i promou la participació en haver de fer una tria que, a més a més, va en cadena, la qual cosa vol dir que tots hi podem arribar a figurar, però tanmateix com que tinc la mania aquesta de no voler participar en concursos o competicions perquè suposa haver de deixar algú al marge per un altre ja que les tries són limitades, em sembla que m'abstindré de fer la meva elecció.
    I, per una altra banda, em costaria molt haver de seleccionar cinc blocs, doncs en conec pocs ja que no tinc temps per eixamplar les meves coneixences virtuals i patiria a l'hora de decantar-me per un o l'altre, doncs sóc força neuròtica. Sort en tinc del Dietari de Sensacions que em permet alliberar una mica les meves limitacions mentals, per anomenar-les d'alguna manera!
    Ara, malgrat el rotllo aquest que t'acabo de fotre, la veritat és que m'has fet molt feliç amb aquest guardó i pensaràs que sóc dolentota perquè jo no vull fer-ne a algú més, tot seguint les regles del joc... ai, l'ésser huma... quin sac de contradiccions!!
    Petons!!

    ResponElimina
  4. Joan, he tingut una gran sorpresa quan he obert les meves ales i hi he trobat aquest regal teu. La veritat és que no sé que dir, doncs m’honora molt que hagis escollit aquesta papallona blava entre els teus esquitxos.
    Gràcies, de veritat, amb el cor i l’ànima d’una amiga virtual que, com bé dius, pot aparèixer en qualsevol moment escampant la blavor de les meves ales.
    Abraçades emocionades.

    ResponElimina
  5. Felicidades por el premio.

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies per pensar en mi i estic contenta de que t' agradi llegir-me.

    El que no faré és seguir la cadena, és una actitud que tinc perque tampoc em veig capaç de triar-ne cinc d'especials entre tots els que llegeixo.

    Però moltes gràcies i molt, molt agraïda Joan

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES.

Arxiu del blog

Entrades populars

Total de visualitzacions de pàgina:

SALUTACIÓ

Les aferradetes de " Sa lluna"

COM ESTÀ EL MÓN ARA...

WHAT'S THE WEATHER LIKE ?

QUI HI HA ARA MATEIX...

lomqe

lomqe
així no es fan les coses senyor Wertgonya !!

plantilla



....