BLOG DE POESIA I RELATS CURTS
- un espai de temps de joandemataro-


( MATARÓ) joan abellaneda i fernández © 2016

13 d’oct. 2011

RELAT ERÒTIC

PUEDE HERIR SENSIBILIDADES, ESPERO QUE NINGÚ ES MOLESTI...!!!




EXCITA'M !

És tan preciosa! – pensa. Mai  havia somiat poder gaudir d’un cos tan perfecte. Només d’imaginar el que passarà fa que el seu sexe es comenci a lubrificar.
Ella es treu la camisa blanca, que insinua virginitat, descordant-se els botons un a un, lentament; mentre els pits, encaixats dins els sostenidors, es comencen a oferir. Ell, comença a notar com se li accelera la respiració i el seu membre desperta i s’estireganya dibuixant el seu relleu sota els pantalons.
La femella segueix, aliena a les reaccions del mascle. La camisa ja és a terra, els sostenidors negres amb transparències amb prou feines tapen els mugrons d’uns pits joves i tibats. Mentre es comença a descordar els pantalons es llepa el dit mirant amb cara de desig.
Ell, ja fa estona que s’ha tret els pantalons, el seu membre comença  a regalimar dins els calçotets mentre ell l’acaricia, com volent calmar-lo doncs està a punt d’esclatar. Ella és allà, davant seu, s’ha tombat al llit i amb la mà es busca el pubis sota les calces mentre estira el cos i alhora inspira un tímid gemec.
Amb el penis a la mà, ell , es comença a masturbar lentament, allargant el moment. El líquid transparent que li llisca pels dits és l’indici que s’apropa el final.
Ella segueix al llit amb els pits ja alliberats, només duu les calces. Es toca els mugrons erectes amb una mà mentre amb l’altra segueix excitant-se sota unes calces ja mullades.
El mascle , que ja no pot més, accelera els moviments de la seva mà fins que sent com la passió que li neix de dins busca la sortida regalant-li un gran plaer. Amb els dits tapona la pell i respira llargament mentre es buida, satisfet.
Mai hauria somiat que gaudiria d’un cos tan perfecte. Ella segueix excitant-se, aliena a les reaccions del mascle… És allà, davant seu, a la pantalla de l'ordinador.


4 comentaris:

  1. Malgrat que siga sexe per ordinador, què acompleix una bona tasca per a gent sola obviament alhora que la prostitució sempre necessària, he anat a buscar la meua dona per si queia la grossa i està allà avall comprant al Mercadona i és que el Joan Roig ens lleva fins i tot l'atenció de les nostres dones.

    Molt bo, una abraçada i t'ecoratge a que seguisques en aquesta línia, molt bona literatura la teua.

    Vicent

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. En cap moment és desagradabé. M'ha agradat molt!!!!

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES.

Entrades populars

Total de visualitzacions de pàgina:

SALUTACIÓ

Les aferradetes de " Sa lluna"

COM ESTÀ EL MÓN ARA...

WHAT'S THE WEATHER LIKE ?

QUI HI HA ARA MATEIX...

lomqe

lomqe
així no es fan les coses senyor Wertgonya !!

plantilla



....