BLOG DE POESIA I RELATS CURTS
- un espai de temps de joandemataro-


( MATARÓ) joan abellaneda i fernández © 2016

17 de des. 2012

MÚSICA amb la veu del jovent. de GERARD SESÉ

 

Gerard Sesé

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Gerard Sesé (Barcelona, 18 d'octubre de 1986) és un cantautor català. Neix a Barcelona al barri de Gràcia. De petit es trasllada a Cerdanyola del Vallès on hi viurà fins els 22 anys. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública a la Universitat Autònoma de Barcelona i després estudia un post-grau de Teatroterapia a l'ISEP. L'art de la interpretació la ràdio i, sobretot, la música, són la seva gran passió. Estudià teatre a Cerdanyola del Vallès i música a la mateixa ciutat i als conservatoris de Terrassa i Sabadell. Després rep classes particulars de Piano pel músic cubà Fèlix Ramos on descobreix el món de l'harmonia i composició.

3 Maquetes, un DVD i dos CDs

Amb 14 i 15 anys du a terme projectes musicals creant grups de música fent algunes gravacions precàries al garatge de casa seva. Aquí ja hi trobem al seu gran amic i gran guitarrista Pau Vallet, que encara avui segueix acompanyant a Sesé als directes. Amb 17 anys decideix començar el seu projecte en solitari i grava la seva primera maqueta a l'estudi de gravació de Cerdanyola del Vallès Wheel Sound Studio que es titula “L’has cagat”. Un any després, amb 18 anys hi grava “Fugir com un gos” i amb 19 “Perdó per ser tan pesat”. Al 2007 va editar el DVD amb un concert en directe ‘Gerard Sesé LIVE de gust?’. També s’hi poden trobar dos videoclips i cançons inèdites. Durant tot el 2008 Gerard Sesé es va dedicar a preparar el seu projecte més seriós: 'Sota la Dutxa' gravat als estudis de La Casa Morada Recording Studioi produït per Jofre Bardagí. Al CD distribuït per PICAP es pot trobar a les botigues, a l'iTunes o Spotify, entre d'altres. 'Sota la dutxa' és un disc atrevit amb 12 temes per a tots els públics: cançons amb sentiments, històries divertides i descripcions quotidianes que formen part de l’entelèquia mental de Gerard Sesé conformen el disc ‘Sota la dutxa’. El 2010, per sorpresa i sense previ avís, publica un nou àlbum només en format virtual 'Ajuda'm a canviar el món' amb 10 temes nous i gravats al seu Home Studio. El disc, disponible de franc al seu web, un any després de ser publicat va superar les 3.000 descàrregues.

Reconeixement

Cal destacar que, amb només 20 anys, Gerard Sesé va guanyar el premi Carles Sabater el qual reconeixia la cançó Sento com la segona millor cançó en català del 2006.[cal citació] Gerard Sesé també ha arribat a les semifinals del concurs Enganxa’t a la Música dels Països Catalans, va tocar l’estiu del 2005 a l’Acampada Jove com a semifinalista del concurs Sona 9. També ha estat entrevistat al Loops del Canal 33[cal citació] i també se li realitzà un reportatge al 3xl.net, ha estat entrevistat al programa Sona9 i Musicat d'iCatFM i al Memòria Selectiva de Catalunya Ràdio. També amb crítiques a La Vanguardia i a la revista Enderrock.

5 comentaris:

  1. Ací al meu país també s'està fent alguna cosa que no ix en els mitjans de difusió com Josep Alabajos, o Feliu Ventura, i alguns més, i de grups també han eixit alguns, però ja et dic amb una sordera mediàtica grandíssima.

    Bé, tot siga per la llengua que ens uneix.

    Una abraçada

    Vicent

    ResponElimina
  2. A mi m´ha agradat molt!
    Cal donar suport als joves i molts ànims, perquè la cosa està ben fotuda.

    Una aferradeta!

    ResponElimina
  3. La cançó no és de l'estil que a mi m'agraden però això de prendre's les coses amb un somriure a la cara em sembla molt bé...
    "Ajudem a canviar el món" un títol molt bonic.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Hola, sóc en Gerard Sesé. Moltíssimes gràcies per fer difussió de la meva música. S'agraeix moltíssim. Acabo d'estrenar el meu nou web on es poden escoltar totes les meves cançons en streaming i de franc i, a més, us podeu fer un CD a la carta, tot gratuït. Una abraçada i gràcies de nou!

    ResponElimina
  5. http://www.gerardsese.cat/es/#!/es/discografia

    de res gerard penjo l'enllaç i el visito !!
    joan

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES.

Entrades populars

Total de visualitzacions de pàgina:

SALUTACIÓ

Les aferradetes de " Sa lluna"

COM ESTÀ EL MÓN ARA...

WHAT'S THE WEATHER LIKE ?

QUI HI HA ARA MATEIX...

lomqe

lomqe
així no es fan les coses senyor Wertgonya !!

plantilla



....