BLOG DE POESIA I RELATS CURTS
- un espai de temps de joandemataro-


( MATARÓ) joan abellaneda i fernández © 2016

27 de març 2012

GRÀCIES




GRÀCIES, DE DEBÒ, A TOTS ELS QUE M'HEU DEIXAT UN COMENTARI AL MEU ÚLTIM POEMA I A MOLTS ALTRES QUE HAN VINGUT AL BLOG A LLEGIR-LO, COM FAN SOVINT

DE CADA UN DE VOSALTRES EN TREC APRENENTATGES I CALIU I ÉS PER AIXÒ QUE US DEMANO QUE NO EM DEIXEU SOL JA QUE ENCARA ESTIC EN PERÍODE DE " RECONSTRUCCIÓ"

UNA ABRAÇADA BEN GRAN I FINS AVIAT
Joan

4 comentaris:

  1. Amigo, disculpa mi anterior comentario, lo que quise decir es que tengas animo, no tengas miedo a la soledad, pero claro que no, no estaras solo, a mi me veras continuamente por aqui, y si te sirve mi abrazo, te dejo uno bien fuerte, llenito de afecto.

    ResponElimina
  2. Igual algun dia d'aquests et deixe sol i vaig a una teràpia de desintoxicació dels teus poemes, em faran un home-màquina i treballaré 18 hores al dia i 6 les passaré dormint, seré ja un home complet sense tu.

    ;-)

    ResponElimina
  3. Em sembla que tots estam en construcció, tot i que només alguns ho reconeixen. La vida té el sentit que cada un de noltros li vulguem donar, jo intent donar sentit a les coses senzilles, a l'amor, a l'amistat, als fills, a gaudir d'uns minuts de silenci... i així i tot, també estic en períde reconstrucció. Una reconstrucció sense fi, perquè quan sembla que he contruit abastament, de sobte em cau alguna paret o he de readaptar el construit. És la vida, però val la pena fer aquest feina. Hi ha racons que hauràs de reconstruir sol i d'altres en els que et podrem ajudar... i estic segura que no estaràs mai sol.
    Et porto un bon sac de ciment!!!!

    ResponElimina
  4. Sí, tots estem en construcció. Alguns estan més avançats que altres, jo de moment tinc els fonaments i he aixecat un tros de paret que no hi ha manera que se m'aguanti dreta. Però com que em fa molta il·lusió acabar la casa, vaig fent, a picar pedra. Molta sort, els teus poemes diuen molt i transmeten. No són falses parets i costen d'enderrocar. Sempre endavant!

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES.

Arxiu del blog

Entrades populars

Total de visualitzacions de pàgina:

SALUTACIÓ

Les aferradetes de " Sa lluna"

COM ESTÀ EL MÓN ARA...

WHAT'S THE WEATHER LIKE ?

QUI HI HA ARA MATEIX...

lomqe

lomqe
així no es fan les coses senyor Wertgonya !!

plantilla



....