BLOG DE POESIA I RELATS CURTS
- un espai de temps de joandemataro-


( MATARÓ) joan abellaneda i fernández © 2016

25 d’abr. 2012

AVUI US CONVIDO A DEIXAR-VOS ENGANYAR PELS VOSTRES PROPIS ULLS ...

 VAL LA PENA. ÉS IMPRESSIONANT I DÓNA A PENSAR DE MOLTES COSES QUE CREIEM HAVER VIST PERÒ QUE EN REALITAT ...  IL.LUSIONS ÒPTIQUES
View more presentations from joandemataro .

2 comentaris:

 1. És interessant...com la política, també, que enganya força ;)

  ResponElimina
 2. Per això mateix Hume, el pare de l'empirisme i del mètode científic va dir que l'experiència i amb ella el que després va ser el métode científic es basen en la fe, la fe en els nostres sentits, mira, la física de Newton es basa en que la distància més curta entre dos punts és la línia recta, però per la de Einstein és la curva, com s'ho farem? la veritat és que amb una mica de les dues coses, espiritualitat i materialisme o fe i empirisme en una relació de contradicció paradoxal com diu la psicoanàlisi.
  Ho jo ho crec així, com tot analitzat ha arribat ell sol a aquesta conclusió sense cap mestre que ens ho diga, després tots coïncideixen, tot i que sempre hi ha algú que difereix, és també la falta de tot sistema i la llibertat individual que fa que puga haver-hi detractors i gent afí a qualsevol cosa.

  Molt bo el vídeo i ja veus que dóna per a molt, per a fer filosofia tot i que hi ha qui no vol pensar i ens titlla als filòsofs de "rotlleros" però és perquè es queden amb el primer que veuen i no van més enllà, així el món també funciona, gràcies a aquests també, clar, i a gent com tu i com jo que ens preguntem per les coses, funciona amb i malgrat tots.

  Bé et deixe per hui Joan, m'ha encantat sobretot la de les fletxes, jo he vist primerament les verdes, diuen que la major part dels japonesos fan servir les dues parts del cervell, ho sabies? que saben alguns dir en què pensava un músic en fer una melodia, són coses que esfereeixen.

  Una abraçada valenciana

  Vicent

  ResponElimina

MOLTES GRÀCIES.

Arxiu del blog

Entrades populars

Total de visualitzacions de pàgina:

SALUTACIÓ

Les aferradetes de " Sa lluna"

COM ESTÀ EL MÓN ARA...

WHAT'S THE WEATHER LIKE ?

QUI HI HA ARA MATEIX...

lomqe

lomqe
així no es fan les coses senyor Wertgonya !!

plantilla....