BLOG DE POESIA I RELATS CURTS
- un espai de temps de joandemataro-


( MATARÓ) joan abellaneda i fernández © 2016

28 de jul. 2012

PREMIS BLOCS CATALUNYA 2012


 

Hola AMICS/AMIGUES,

Avui us vull demanar cinc minuts , si us agrada el meu blog  ,  perquè em doneu el vostre vot ja que enguany participo als

Premis Blogs Catalunya 2012. Cal entrar al web STIC.CAT: http://www.stic.cat/  , registrar-se en un minut, anar a la categoria " Literatura " que és on hi ha el meu bloc i votar a ." 2012 Esquitxos d'una vida "

Els que usem les xarxes socials encara és més fàcil votar als premis blocs
no cal inscriure's al web de la STIC,  has d'anar a sota d'on posa registra't i clicar a sobre la pestanya on posa " facebook" o " Twitter ", aleshores vas directe a l'aplicació, cliques a votar, busques categoria "literatura" i votes al bloc, si t'agrada, " 2012. Esquitxos..."

I de premi vosaltres tindreu una abraçadeta o un petonet, a escollir.

joan


Procés de votació Premis Blocs Catalunya 2012

El procés de votació dels Premis Blocs Catalunya 2012 està obert, fins al 10 de setembre, a qualsevol persona que vulgui participar-hi. Per fer-ho, primer caldrà registrar-se com a usuari a la web de STIC.CAT. El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password, o també amb l’usuari personal de Facebook o Twitter. Totes aquelles persones que es van registrar per inscriure el seu bloc ara poden utilitzar el mateix usuari, sense necessitat de registrar-se de nou.
Un cop registrat, s’accedeix al panell d’usuari STIC.CAT des d’on poder veure el taulell de votació del Premis Blocs 2012, on hi haurà les 15 categories temàtiques. Quan l’usuari selecciona una categoria, apareixen els blocs que hi ha inscrits, ordenats alfabèticament i per perfils (personal, professional i corporatiu).

5 comentaris:

  1. Fet! que tinguis molta sort, Joan.

    ResponElimina
  2. Jo trie l'abraçada eh! ja ho he fet i m'a que m'ha costat! però gràcies al final per la teua explicació en dues línies l'he pogut encertar.

    Una altra abraçada i molta sort!

    Vicent

    ResponElimina
  3. De les quinze categories només he votat a tu i la teua, perquè només hi coneixia un més que el teu, que no he votat eh, tranquil, a més no m'agrada tant com el teu ni tinc la companyonia que tinc amb el teu i amb tu. Però una notícia negativa: saps que si poses el teu bloc et poden canviar sense previ avís contingut del mateix? De totes les maneres t'he votat i a més tampoc no he posat el meu com a candidat, i no deuen canviar gaire les coses perquè qui estava és una persona que s'ho mira tot.

    Salutacions russafenques

    Vicent

    ResponElimina
  4. Ja hi faré una ullada Joan, que ahir i volia entrar i no vaig poder. Jo l'any passat m'hi vaig presentar,( i això que jo no sóc de concursos) però aquest any no...
    Petons

    ResponElimina
  5. FET!

    Una aferradeta, Joan!

    ResponElimina

MOLTES GRÀCIES.

Arxiu del blog

Entrades populars

Total de visualitzacions de pàgina:

SALUTACIÓ

Les aferradetes de " Sa lluna"

COM ESTÀ EL MÓN ARA...

WHAT'S THE WEATHER LIKE ?

QUI HI HA ARA MATEIX...

lomqe

lomqe
així no es fan les coses senyor Wertgonya !!

plantilla



....